divendres, 12 de maig del 2017

III Cursa solidària


¡Hola familias!

Agradecer de todo corazón vuestra colaboración en el último evento solidario organizado en la escuela. Sin vosotros no hubiera sido posible.¡ Fué un éxito! Desde los grandes, hasta nosotros, los mas pequeños. Os dejamos unas imágenes que hablan por sí solas (gracias Coral por las fotos). Recordar que para más información de los destinatarios de la recaudación de donaciones, podéis consultar la página de la Organización "JUNTOS": www.proyectojuntos.org.


Hola families!

Agrair de tot cor la vostra col·laboració amb el darrer esdeveniment solidari organitzat a l'escola.

 Sense vosaltres no hauria estat possible. Va esser un èxit! Des dels grans fins a nosaltres els mes petits. Us deixem unes imatges que parlen per si mateixes (gràcies Coral per les fotos). Us recordem que per més informació dels destinataris de la recaptació de sous, podeu consultar la pagina de l'Organització "JUNTOS": www.proyectojuntos.org.

GRÀCIES FAMILIES!

 
      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.